Herroepingsbeleid1

1 Wij doen er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het bestelde desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen dan mag u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen retour sturen nadat u hierover contact heeft gehad met LeoNoor. U dient hiervoor geen motief op te geven, en dient hiervoor geen boete te betalen. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de klant.
1.1 Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan LeoNoor retourneren.
1.2 De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de klant tenzij anders wordt overeengekomen. Indien (en indien van toepassing) uw bestelling na retourzending minder bedraagt dan de gestelde grens voor franco verzending, brengen wij deze verzendkosten alsnog in rekening. De rest van het bedrag dat de consument desbetreffend betaald heeft, zal zo spoedig mogelijk, en uiterlijk 30 dagen na de ontvangst van de verstuurde producten, of de herroeping (indien nog geen producten verstuurd werden) door LeoNoor teruggestuurd worden.
2 Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:
2.1 Artikelen die eenvoudig te kopiƫren zijn zoals cadeaubonnen zijn uitgesloten van retourneren.
2.2 Goederen die u retourneert en /of wilt ruilen dienen:

  • Onbeschadigd te zijn
  • Voorzien van originele verpakkingen, labels
  • Ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

2.3 De artikelen die voor retour zijn aangemeld, moeten per ommegaande, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.
3 LeoNoor behoudt zich het recht voor de geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten indien niet voldaan is aan (een of meer van) bovenstaande voorwaarden.
4 Afgeprijsde producten nemen wij niet retour.